Beste nieuwe student

Ga jij volgend jaar communicatiewetenschappen of politieke wetenschappen & sociologie studeren aan de faculteit Sociale Wetenschappen van de KU Leuven? Dan ben je hier op de juiste plaats! Politika, jouw toekomstige studentenkring, organiseert elk jaar kennismakingsdagen voor zijn toekomstige eerstejaars en jij kan erbij zijn!

Tijdens deze kennismakingsdagen worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zodat jij je toekomstige aulagenoten beter kan leren kennen. ‘s Avonds is er ook een fuif en een (gratis!) cantus. Dit is dé perfecte start van je nieuwe leven aan de universiteit.

Deze fijne week zal plaatsvinden van woensdag 19 september t/m vrijdag 21 september 2018 (de week voor het nieuwe academiejaar) te Jeugdverblijf De Kompel, Laan op Vurten 61 Beringen (3581). Voor deze drie dagen vragen wij een compensatie van €50.

Schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt! Na je inschrijving krijg je in september een e-mail met verdere informatie.

Met bijkomende vragen kan je altijd terecht op evenementen@politika.be of op het facebookevenementhttps://www.facebook.com/events/168680690516470/.

Tot dan!

Datum
Woensdag 19 september (12u) t/m vrijdag 21 september (12u)

Locatie
Jeugdverblijf De Kompel
Laan op Vurten 61
Beringen (3581) 

Kostprijs
€50
Inbegrepen: overnachtingen, maaltijden, cantus en activiteiten

Vragen of meer informatie
evenementen@politika.be