Politika is een vereniging voor en door studenten en die volledig uit vrijwilligers bestaat. Heb je ambities om later in de kring te stappen, maar weet je niet goed wat er van je verwacht wordt? Of wil je Politika een handje helpen? Geen probleem, Politika kan alle hulp gebruiken en dit op verschillende manieren.

De eerste manier is als medewerker. Als medewerkers kies je zelf wanneer, wat en waar je helpt. De medewerkers worden vooral ingezet op fuiven. Deze kunnen tappen, controle of stewarden. In ruil voor een shift krijg je drankbonnetjes en gratis inkom op die fuif. Op deze manier kan het feesten in Leuven al snel wat goedkoper worden en zo leer je nieuwe mensen kennen.

De tweede en iets meer geëngageerde manier is de vaste medewerker. Als vaste medewerker wordt er verwacht dat je een werkgroep kiest (cultuur, feestjes, cudi, extern, sociaal, evenementen, sport, onderwijs, jaren, communicatie, toneel en polstok) en langs die weg actief meewerkt met de kringers en de verantwoordelijke van de desbetreffende werkgroep. Zo kan je voorbeeld mee een fuif organiseren of meehelpen met de 24u loop. Je bepaalt wel nog steeds hoeveel verantwoordelijkheid je zelf wenst te dragen. Hier heb je ook steeds de vrijheid om mee te helpen op fuiven door middel van shiften. Je krijgt dan dezelfde voordelen als de medewerkers (gratis inkom en drankbonnetjes).
Verder krijg je een promotie van medewerker naar vaste medewerker vanaf je vijf shiften voor Politika gedaan hebt, zodat het voor iedereen duidelijk mag zijn dat wij vertrouwen hebben in onze medewerkers en ze ook graag bij onze kringwerking willen betrekken.

Indien je graag meer informatie wilt over het doen en laten van elke werkgroep of wil je graag medewerker worden? Vul dan snel het formulier in!

Voor zij die graag willen tappen in het beroemde Politika Kaffee, mail naar kaffee@politika.be.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Stel hier je vragen of geef aan waarin je geïnteresseerd bent