Galabal 2016

Galabal 2016


Wie nog niet weet hoe het galabal van Politika verloopt weze gewaarschuwd want ook dit jaar geven we het beste van onszelf! Het laatste galabal van het jaar, maar ook het beste galabal (wordt er in de wandelgangen wel eens gefluisterd). Dit jaar zien we het groot, groter, grootst en goed, beter, best, want we trekken op 4 mei (de dag voor Hemelvaart) naar de Brabanthal aan de rand van Leuven en verbergen onze lichte beschonkenheid achter stijlvolle maskers! Deze idyllische locatie houdt het geheim achter het masker vast en enkel zij die een ticket kunnen bemachtigen zullen te weten komen wat dat is…


TICKETS

Leden: 15 euro
Niet-leden: 17 euro
Ereleden: 10 euro
Bus h/t: 1 euro

Tickets zijn te koop in het secri tijdens de normale openingsuren. Bancontact is aanwezig!

Geraak je moeilijk op de campus? Bestel hier online! Let op: je plaatsje is wel pas definitief na betaling!

Als je met de bus wil gaan, moet je bij de aankoop van je ticket ook al het vertrekuur van de bus opgeven. Je spreekt dat dus best op voorhand af met je vrienden! Tussen 21u en 1u is er om het halfuur een bus heen (vertrek op Ladeuze). Bussen terug vanaf 1u; om 5u stipt is de laatste bus.


LINE-UP

  • DJ Rabeat
    Red Sense, Politika Galabal 2015, Friday Fever, Social Club, Al Lio
  • Velcro & Laces
    Vooruit Gent, LOKOmotion, Skikot, Melting, Musicafé, Rumba, Albatros
  • Stans & Hijns
    Politika Galabal, Nederlandstalige Fuif, LOKOmotion, Stal Davert, LOKO International Party, Weekend van het Bier

Just some ITer helping out