Kringverkiezingen 2016

Kringverkiezingen 2016


Beste studenten

De kiesweek vindt dit jaar plaats van maandag 11 april t/m woensdag 14 april. Donderdag 14 april is het kiesdag, waarop alle studenten van de faculteit Sociale Wetenschappen (campus Leuven) hun stem kunnen uitbrengen tussen 9u en 18u. Dit kan zowel online als in de inkomhal van de faculteit (meer info volgt via Toledo). De uitslag van de verkiezingen wordt dan op 14 april om middernacht bekendgemaakt in Politika Kaffee.

In afwachting van de kiesweek organiseert het neutraal comité op donderdag 17 maart om 18u een infoavond in de Raadzaal waarop er meer uitleg wordt gegeven over de verkiezingen en de opkomende ploegen de kans hebben om zich aan jullie voor te stellen.

Tijdens de kiesweek voorziet het neutraal comité eveneens een kiesdebat waarop de vertegenwoordigers van de kiesploegen met elkaar kunnen discussiëren. Het kiesdebat zal plaatsvinden op woensdag 13 april om 14u in AV03.12. Alle studenten zijn welkom!

Kiesploegen die zich kandidaat willen stellen, vinden alle nodige informatie in het kiesreglement. Voor vragen of opmerkingen kan je terecht bij het neutraal comité via neucom@politika.be.

Met vriendelijke groeten

Het neutraal comité

Lins Heivers (voorzitter), Laura Jame (vice-voorzitter), Iris In ‘t Ven (vice-voorzitter)

 

Just some ITer helping out