Primaries Week – Schrijf je in voor de activiteiten!

Openingsweek1_versie2 (2)

Na een vermoeiende examenperiode en een deugddoende vakantie staat Politika weer klaar voor het nieuwe semester! Als gedreven sociale wetenschappers volgen we de actua op de voet, tot in de VS, waar rond deze periode de eerste primaries van start gaan. Tijd voor een spetterende openingsweek!

MAANDAG: LASERSHOOTEN @ CAMPUS
Wie wint de primaries? Donald, Ted, Bernie of Hillary? Verdedig in team je favoriete kandidaat! Ohja, en er zijn fantastische prijzen te winnen!

We doen een sessie om 20u en eentje om 21u30. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf snel in!

DINSDAG: PRIMARIES, PEILINGEN EN MEDIA @ JEAN MONNET (20u)
Zo’n primary, wat is dat eigenlijk? Hoe worden de presidentskandidaten verkozen? Welke invloed hebben peilingen en (sociale) media daarop? Prof. Kerremans en prof. Smits vertellen je er alles over en geven ook live updates van de eerste uitslagen uit New Hampshire!

WOENSDAG: AMERICAN GARAGE SALE @ INKOMHAL AP (19u)
Strips, boeken, juwelen, kleren, glazen, seksspeeltjes, huisdieren… Je geraakt alles kwijt op onze tweedehandsverkoop! Kom een kijkje nemen en geniet ondertussen van onze warme choco, jenever en pannenkoeken.

Wil je iets verkopen, schrijf snel in!

DOORLOPEND: POLITIKA POP-UP KAFFEE @ INKOMHAL AP
Is de Tiense 55 te ver in dit gure, regenachtige winterweer? Geen nood! Ons Politika pop-up Kaffee in de inkomhal houdt je van maandag t/m woensdag warm met warme choco, jenever, pannenkoeken en American doughnuts!

Just some ITer helping out